sliderbergtop2

IK HELP JE JE VECHTSCHEIDING TE STOPPEN

Mannen die scheiden komen terecht in een wereld die gedomineerd wordt door vrouwen.

Negen van de tien advocaten, rechters en mediators zijn vrouw. Dit geldt ook voor de deskundigen in de jeugdzorg en kinderbescherming. Mannen krijgen daardoor het gevoel dat ze met een achterstand beginnen.

Om die reden is Stop je Vechtscheiding opgericht. SPECIAAL VOOR VADERS.

Over

Hans Kriek (1971) maakte zelf twee scheidingen mee, als kind en volwassen man. Bij de scheiding van zijn ouders verloor hij het contact met zijn vader. Dat werd pas na 15 jaar weer hersteld. Na 18 jaar samen met zijn vrouw strandde ook zijn eigen huwelijk. Beide scheidingen verliepen jammer genoeg erg moeizaam. Ook maakte hij van nabij scheidingen mee waarbij zelfs de politie en de kinderbescherming aan te pas moest komen. Hij weet dus als geen ander wat een scheiding kan inhouden.

Deskundige ondersteuning

In de afgelopen jaren heeft hij zich verdiept en bekwaamd in het onderwerp vechtscheiding en is expert op dit gebied geworden. Tegenwoordig traint en coacht hij vaders in vechtscheiding en leert hij hen op een krachtige, indringende en effectieve wijze samen te werken in een constructief ouderschap. Bij zijn training maakt hij gebruik van zijn ruim 20 jaar ervaring in het Human Resources werk waarin hij talloze mensen heeft begeleid en gecoached. Hij is tevens vertrouwenspersoon en treedt op als mediator bij arbeidsconflicten.

De shit van mijn verleden, is de mest van jouw toekomst

Hans, zelf ook vader, helpt andere vaders om zo goed mogelijk door de scheiding heen te komen, zonder frustratie en met de forse besparing van dure kosten voor juridische bijstand en gezondheidszorg. Na het succesvol doorlopen van zijn programma is de weg vrij voor mediators en advocaten om zonder conflicten met beide partijen goede afspraken te maken binnen een korter tijdsbestek.

Hans: “Succesvol scheiden is mogelijk”

Stel je eens voor dat je uit elkaar kon gaan, zoals je ooit samen bent begonnen. Utopie? Ja, waarschijnlijk wel. Toch durf ik te beweren dat jij ‘succesvol’ scheiden kunt leren. Als je nog vol met emoties zit is dat nu moeilijk te geloven. Maar als jij op dit gebied stappen wilt zetten dan ben je op de juiste website terechtgekomen.

Benieuwd of ik ook jou kan helpen? Klik HIER  en lees verder op de pagina aanbod om te zien wat ik aanbied om je helpen.

 

voorkantebook

Ontvang het gratis e-book

Vul je naam en e-mailadres hieronder in en ontvang het e-book binnen 24 uur.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)


privacy waarborg3
foto sidebar